Photo Studio PRO v0.9.18 Android

12 Ekim 2013 Cumartesi Unknown 0 yorum

Photo Studio PRO ile fotoğraflarınızı profesyonelce düzenleyebilir ve birbirinden güzel efektler ekleyebilirsiniz. Haya gücünüzü bu programda gösterebilir ve keşfedebilirsiniz. 

Android ® için Fotoğraf Stüdyosu basit aramak hem amatör ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılan, ama güçlü görüntü işleme on-the-go. Edilir Kullanıcılar harika bir fotoğraf düzenleme stüdyoya kendi cihazları açabilirsiniz.
Ana özellikleri:
- Ad-ücretsiz. Hiçbir reklam afişleri!
- Kategoride 150 + benzersiz filtreler: 'Lomo', 'Vintage', 'Basit sesi', 'Siyah Beyaz', 'Old Style', 'Soğuk sesleri', 'Sıcak sesleri' ve 'Sanat'.
- 100 + şaşırtıcı özel efektler: gölge, kumaş, Akvarel, pas, çerçeveler, çizilmeye, ışık, ateş, su, kalp, fırça, gürültü ve çok daha fazlası.
- 50 ücretsiz çıkartmalar Hakkında ve kategoriler Hayvanlar, Romantik, Planlar, Canavarlar, Gıda ve daha birçok ile Etiketler paketi 500 çıkartmalar hakkında.
- Sketch filtreleri fotoğraflarınızın kalem kroki oluşturarak bir sanatçı yapmak için profesyonel araçlardır.
- Magic Araçları içerir: Otomatik Düzeyleri, Bileme, Alan-Otomatik Düzeyleri, Bulanıklaştırma ve Kırmızı Gözler düzeltme.
- Picframes Klasik ve Sanat kategorisi, ayarlanabilir sınırlar, çerçeveler, köşe ve arka 100 ayarlanabilir şablonları ile muhteşem görünümlü çerçeve içine birden fazla fotoğraf birleştirmek yardımcı olur.
- Ücretsiz-formu kolaj editörü fotoğraflarınızı ve geçmişlere sahip şaşırtıcı kolajlar oluşturmanıza olanak sağlar.
- Filtre ile Renk Splash FX: kaldırma veya değiştirme renk ve katmanları birleştirerek fotoğraflarınızı çarpıcı sanat eseri yaratmak.
- Lens Boost - bir daire ile inanılmaz skeç etkisi ve lineer (Tilt Shift) lens almak için fotoğraflarınıza lens efekti uygulayabilirsiniz.
- Fotoğraflarınıza güzel dijital çerçeveler kümesi uygulayınız. Mevcut paketleri: Tatil Çerçeveler, Noel Çerçeveler, Yaz Çerçeveler ve Sevgililer Günü kare. ÜCRETSİZ için tüm kareleri indirip deneyebilirsiniz.
- Yazı tipleri, stilleri ve renkleri özelleştirme ile fotoğraflarınıza metin etiketleri ekleyin.
- Baz fotoğraf işlemleri: parlaklık, kontrast, RGB renk ayarı, renk tonu, doygunluk, fotoğraf uygun parçaları vurgulamak için yuvarlak ve doğrusal maskeleri kullanın.
- Baz dönüşümü işlemleri: döndürmek ve kırpma, yeniden boyutlandırma.
- Aksiyon ayarlar: Eylem kümelerini içine ilginç işlemleri toplamak ve yeni fotoğraf için tekrar uygulayın.
- Bir fotoğraf için birkaç işlemleri uygulayın: Eğer aynı anda bir fotoğraf tüm özellikleri ve etkileri bir fotoğrafı düzenlemek ve uygulayabilirsiniz.
- Galeri veya Kamera fotoğraf kullanın.
Küçük, Normal ve Büyük: - 3 biçimlerde sonucu kaydedin. JPEG ve PNG görüntüleri kaydedin.
- Fotoğraf Stüdyosu PRO tüm kilidi paketleri, araçları ve özellikleri içerir.


Photo Studio PRO v0.9.18 Android Photo Studio PRO v0.9.18 Android 
Photo Studio PRO v0.9.18 Android Photo Studio PRO v0.9.18 Android 
Photo Studio PRO v0.9.18 Android Photo Studio PRO v0.9.18 Android
Photo Studio PRO v0.9.18 Android 
normal indir 
TurboBit INDIR -- LetitBit INDIR -- Uploaded INDIR 

0 yorum: